Skip to content

Proefles volgen?

Wil je een keer een proefles volgen?
Uiteraard ben je van harte welkom om een proefles mee te komen doen!
Je kunt naar de desbetreffende training komen waar je materialen kunt lenen voor de proefles; Gi (pak), bokshandschoenen, mma handschoenen etc. 
 
Kom gerust langs voor een proefles, je kan direct meedoen.
Wanneer je nog meer informatie wilt ontvangen of vragen heeft, kun je mailen naar: info@renshu-fights.nl 

Inschrijven:

Iedereen mag 2 proeflessen volgen en daarna moet men beslissen om zich als lid in te schrijven, of niet door te gaan. Het inschrijfformulier kun je hier downloaden. Voor meer informatie over contributie klik de knop Informatie onderaan. Bij het aangaan van het lidmaatschap, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Wij hebben alle inspanningen gepleegd om aan de Algemene Verordening Gegevens bescherming te voldoen. Dit is opgemaakt in een document en deze kun je hier raadplegen.

Zomerrooster 2023:

24 juli t/m 3 september gaat ons zomerrooster in. Tussentijds zijn er vrije trainingen (open mat) en dus geen lessen. Deze vrij trainingen nemen plaats op:

Maandag – Locatie Europapark vanaf 19:00 – 20:30 
Donderdag – Locatie Kardinge vanaf 19:00 – 20:30
 
Let op: De vrije trainingen zijn alleen voor leden. Proeflessen kunnen niet gevolgd worden en zijn in het nieuwe seizoen weer mogelijk.

 

QR-code (locatie Kardinge)

Voor onze locatie in Kardinge heb je nu een QR-code nodig om binnen te komen (voorheen een bandje). Deze is hieronder te vinden. Kom je er niet uit? Vraag naar de ‘dojo’ bij de medewerkers aan de balie voor meer. 
QR_Renshu